Vi söker dig…

…som är mellan 18-80 och vet vilken glädje det är att jobba med barn och ungdomar!

Nu har vi flera intressanta uppdrag att söka. Bland annat vill en idrottsförening i Höllviken att vi stöttar som läxhjälpare måndagar och tisdagar 14-16. En familj i Höllviken med skolbarn (8/12) vill ha hjälp en gång i veckan. En familj i Räng Sand söker hjälp varannan vecka till sina barn (3/5).

Läs mer om hur du ansöker på http://www.familyinmind.se/bli-barnvakt/. Vi ser fram emot att höra av dig!

140127-fim-feature-001-low

Riksdagens beslut om Läxhjälp och höjda arbetsgivaravgifter

I tisdags den 16/6 2015 fattade Sveriges riksdag några beslut som påverkar dig som kund hos Family in Mind. Vi kommer att fortsätta finnas kvar till dig som vill ha en bra balans i vardagen eller som har ett barn som vill utvecklas i skolan. Eventuellt kommer vi att behöva justera kostnadsbilden i takt med att besluten träder i kraft.

1. Fr o m 2015-08-01 innefattas inte längre Läxhjälp i rutavdraget.

2. Fr o m 2016-01-01 halveras rutavdraget till 25 000 per person och år, för personer under 65.

3. Fr o m 2015-08-01 och igen nästa sommar,träd höjs arbetsgivaravgifter för unga under 26 år. Från dagens 15,49 procent till 31,42 procent.

 

Sommarjobb för spanskalärare

Är du utbildad spansklärare och van att undervisa? Då vill jag rekommendera ett toppenjobb i sommar 10-15 timmar i veckan 15/6 – 20/8. Du arbetar med två vuxna och två barn utan förkunskaper i Skanör. Målet är att familjen ska kunna förstå viss spanska i slutet på augusti, och såklart kunna göra sig förstådda. Skicka gärna ett personligt brev och cv till annika@familyinmind.se.

Bästa extraknäcket

Letar du efter världens bästa extraknäck med start i sommar? Du är mellan 18-80 och vet vilken glädje det är att jobba med barn. En familj i Östra Grevie söker barnpassning till deras dotter på 2,5 år. Jobbet startar i sommar för att skapa trygghet inför bröllop 17-18/7. Från hösten kommer familjen behöva hjälp under vissa eftermiddagar/kvällar efter behov. Skicka gärna ett personligt brev och cv till annika@familyinmind.se.

Äntligen läxhjälp på gymnasienivå

Går du på gymnasiet och vill träna extra i matematik? Det spelar ingen roll om du vill göra ett sista ryck för att förbättra ditt betyg, eller om du behöver en mer långsiktig plan för din kunskapsinhämtning. Nu finns Daniel på Family in Mind till din hjälp. Daniel läser teknisk fysik i Lund, är jättetrevlig och har mycket tidigare erfarenheter av att hjälpa andra med matte. Vill du veta mer? Hör av dig till oss på 070-595 57 17 eller annika@familyinmind.se. Välkommen!

Matte, engelska och Jobbsafari

Glädjande nog är Family in Mind med i en artikel i Jobbsafari just nu. Vi söker personal löpande och just nu söker vi speciellt efter dig som vill jobba med läxhjälp i matte och engelska – hör av dig!
http://www.jobbsafari.se/cms/barnvaktsforetaget-med-stort-hjarta-for-verksamheten?articleid=828140127-fim-feature-001-low