Gott nytt 2015

Gott Nytt 2015

Det verkar inprogrammerat i oss att ett nytt år ger nya möjligheter. Så, varför inte? Dags att ta tag i sig själv och sin familj. Inte bara snacka utan göra också. Inte bara en gång, utan flera, så att det blir en vana. Eller hur? I vår familj handlar det framförallt om nya vanor för skola och motion. Vi är ganska vanliga och tack och lov friska med goda grundförutsättningar.

Men det finns en familj i vår närhet som har ett hjärtebarn. Den familjen ska liksom passa in i samma mönster som oss vanliga. Eller? Jag tänker att det är svårt och kräver extra stöd i föräldraskapet? Jag hoppas få svar på några av mina frågor i den nya dokumentärserien ”Rakt in i hjärtat” ikväll.

”Till Barnhjärtcentrum i Lund kommer barn som inte skulle överleva utan operationer. Dokumentärserien ”Rakt in i hjärtat” följer några av dessa hjärtebarn och deras familjer.”

Torsdag kl 21.00 i SVT1 och SVT Play.

Till Barnhjärtcentrum i Lund kommer barn som inte skulle överleva utan operationer. Dokumentärserien ”Rakt in i hjärtat” följer några av dessa hjärtebarn och deras familjer.<br />
Torsdag kl 21.00 i SVT1 och SVT Play.